Koiran kouluttamista ja elämää pienessä rannikkokaupungissa.

maanantai 19. helmikuuta 2018

Tremax osa kaks

Tremaxista on kyselty paljon ja lupasin laitella kuvia nyt kun aikaa on kulunut ensimmäisistä käsittelyistä vajaa vuosi.

Jätin käsittelemättä yhden seinän ja se onkin jo tummunut punaisemmaksi. Vaikea oli saada kuviin tätä eroa, koska matkaa on seinien välillä jonkin verran ja ikkunakin siellä häiriköi. Käsittelemätön seinä on siis tuolla vintillä. Keittiön seinä ja pilarit on käsitelty tremaxilla ja mielestäni hirren väri on pysynyt hyvin ja puu on edelleen kauniin vaalea. Oma kauneutensa on tietysti myös oikein vanhassa, kauniisti ikääntyneessä puussa. En kuitenkaan halunnut sitä samaa tummuutta koko taloon. Mökillä on pyöröhirsi lakattuna seinissä ja vaikka tila on korkea, on seinät todella tummat ja punaiset.
Tässä olkkarin seinää. 


Lähikuva olohuoneen / aulan seinästä. Seinässä näkyy valkoinen langaton lattialämmityksen termostaatti. Siinä näkyy huoneeseen asetettu tavoitelämpötila sekä mikä on lämpötila tällä hetkellä. 


Lähikuva yläkerran käsittelemättömästä hirrestä. Hirsi on tummunut, mutta ei vielä älyttömän paljon. Selkeä ero on kuitenkin käsiteltyihin seiniin nähden. 
Yläkerta on vielä siivoamatta, kaikki raksakamppeet on kannettu sinne odottamaan, ehkä joku vielä sen eräänä kauniina päivänä järjestää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti, kiitos kommenteista!