Koiran kouluttamista ja elämää pienessä rannikkokaupungissa.

torstai 21. joulukuuta 2017

Etenee pikavauhtia!

En mä kestä!! Yhtäkkiä hommat etenee kauheaa vauhtia. Ihan pakko laittaa muutama kuva kun olen niin innoissani.

Sain keittiön kaapit ja laatikot käsiteltyä ja toissapäivänä ruuvailin kaapit kiinni toisiinsa.

Tein myös alustavan maalauksen vessan kaapille ja porailin ja sahailin siihen hanakulmia ja lavuaaria varten tarvittavia reikiä.

Sama juttu vessanpöntön runko varten. Eli sahailin vaneriin oikean määrän reikiä oikeisiin kohtiin.

Eilen sitten piti lähteä hakemaan koirien ruokalähetystä ja samalla pikapikashoppailureissu kaverin kanssa. Kun iltapäivällä pääsin takaisin raksalle, oli kuljetusliikkeen auto käynyt ja miehet olivat kaakelien saumauksen välissä laittaneet tavaroita paikoilleen. Putkimies oli myös paikalla koko päivän ja on kyllä ihanaa kun välillä tulee ihan näkyvästi valmista.

Tiskipöydän olivat asentaneet ja hanan ja keittiön ainoa yläkaappi oli nostettu seinälle. Heti on valmiimman näköinen keittiö, jeee!


Vessanpönttö on jo paikoillaan ja pöntön sisukset peittävä runko on verhoiltu helmipaneelilla. Laitoin miehen asialle, eli ostamaan paneelia ja helmipaneeli oli halvin. Nättihän se on kuin koru. Vessasta pikaräpsäisy. Allas ja hana on paikoillaan, hajulukko ja putketkin on kiinni. Pyysin sähkömiehiltä vielä ylimääräisen pistokkeen kaapin sisälle, saadaan hammasharja ja partakone ladattua kaapin sisällä.

Fiilis on hurja kun näitä muuttamista edistäviä asioita valmistuu. Paljon on tekemättä ja kiire ei ole muiden palasten kanssa. Muuttopäivään on vielä aikaa, mutta olisihan se kiva jos päästäisiin joulua juhlimaan uuteen taloon.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti, kiitos kommenteista!