Koiran kouluttamista ja elämää pienessä rannikkokaupungissa.

torstai 31. maaliskuuta 2011

kuveja

Näistä kuvista tuli melkein tippa linssiin, näkymä säilyy samana vaikka koira on vaihtunut. Timi heittelee lunta/ jäätä/ hiekkaa/ kiviä / jotain muuta, mitä? mereen ja koira katselee tai pyydystää. Ranta on tossa ihan lähellä ja koko porukan suosikkimesta, melkein joka lenkillä päädytään jollekin rannalle, tämä niemi on sen verran kapea. Tällä hetkellä on upeaa seurata muuttolintujen saapumista, ei heti tule mieleen muita yhtä hienoja hetkiä kun tänään aamulenkillä ollessa laulujoutsen pariskunta laskeutui kaulat suorina kailottaen rantaveteen.

Poikaa ei linnut juuri kiinnosta paitsí että joojoo ne laulaa. Indyä kiinnosti enemmänkin Timin kanssa leikkiminen joten sain itsekseni ihailla joutsenia ja haahkoja. Kyhmyjoutsenia täällä on riesaksi asti, mutta nuo laulujoutsenet on kyllä komeita.

Tehtiin pihalla puroja ja pelattiin sählyä. Indy pelaa myös innokkaasti, se kyllä tietää ettei saa syödä sählypalloa, joten käy hakemassa itselleen toisen pallon mitä pitää suussaan ja sitten käyttää röyhkeästi jalkojaan sääntöjen vastaisesti pallon pyydystämiseen. Tämä voittaa jopa pihan ohi kävelevät koirat!!! Meillähän ei edelleenkään ole aitaa ja koira on tuossa pihalla vapaana silloin kun olen itse pihalla. Lisäksi ainoa lumeton kohta pihasta on autotallin edusta, joka on siis kadun varressa. Tässä kun pelailtiin ja ohi (yritti ) kulkea naapurin 4 kk espanjan vesikoira niin Indyä ei koira kiinnostanut pätkääkään. Toinen olisi kyllä ilmeisesti jäänyt mielellään meidän kanssa pelailemaan..

Koira on yllättävän väsynyt, mutta itseasiassa oltiin tänään yhteensä 5 h pihalla ja siihen lenkit päälle. Itekin kaaduin sohvalle kun sain koko poppoon ruokittua.
Suorastaan kateellisena luin muiden kannuslaisten blogeja, siellä pääsevät reenaamaan toistensa kanssa paljon ja taso on sen mukaista. Me yritetään suurinpiirtein saada hommat kuosiin etsintöjen osalta, perushallinta ja muu käyttäytyminen kuntoon mutta tarkemmat tokoilut jää kyllä haaveeksi. Huoh.Niin niitä kuvia lähdin laittamaan muutaman. Yhdessä ollaan Indyn kanssa pari viikkoa sitten töissä, saareen päästiin vielä kävelemään vaikka (meitä painavammat) kaverit meni jo jään läpi. Nää on kaikki kännykällä otettuja joten laatu ei päätä huimaa..