Koiran kouluttamista ja elämää pienessä rannikkokaupungissa.

tiistai 8. joulukuuta 2015

Koti ja sen myynti

Nyt on tultu siihen pisteeseen että unelmia täytyy seurata ja sitä tietä lähdemme kulkemaan. Oma rakas, huolella rakennettu, tarkasti suunniteltu, hyvin pidetty ja paljon rakastettu kotimme on myynnissä. Kuten olette ehkä huomanneet, tontilla on sitä ja tätä projektia ollut ja tulee olemaan, mutta ensin täytyy myydä koti ennen kuin uskaltaa alkaa tontille sitä isointa, eli rakennusurakkaa askartelemaan.

Ystäväni Minna kävi entisen kiinteistövälittäjän, nykyisen sisustajan ja hartaan valokuvaajan silmin kuvaamassa kotiamme, jotta sen varmasti löytäisi sellaiset ostajat, jotka haluavat tästä talosta pitää huolta, muokata omakseen ja nauttia meren ja metsän läheisyydestä ja ihanasta tunnelmasta.

Silloin kun talomme oli vasta pilkkeenä meidän kummankin silmäkulmassa, tein aina pilkkaa mieheni onnettomasta lintuosaamisesta. Mies on asunut koko ikänsä Hangossa ja ei tunnista merimetsoa saati naurulokkia tiirasta. Hän kyllä mun kiusaksi väitti sinnikkäästi kaikkia lintuja kuukkeleiksi. Tein kyllä selväksi kuukkelien asuinalueet, ulkonäön, mutta mikäs siinä, siitä tuli hauska läppä.

Sitten ryhdyttiin asuntoja etsimään, saatiin tontti uudelta asuinalueelta jossa mielestäni on käytetty kyllä hyvää kaupunkisuunnittelua. Alueella on hyvin tilaa tonteilla ja niiden väleissä, kaiken ikäisiä asukkaita, leikkipuistoja, lyhyt matka kouluihin ja keskustaan niin kävellen, fillarilla kuin tietysti autollakin, metsäpolut lähtevät heti talojen takaa ja "omaan" (eli lähimpään ) rantsuun on lyhkäinen matka. Kun kuultiin että saatiin tontti, lähdettiin etsimään taloa mikä rakennettaisiin. Kierreltiin asuntomessut ja kaikenmaailman talonäytöt ja kaakelikaupat. Lappli-taloilla sattui olemaan lintuaiheinen mallisto ja mies siltä istumalta nauroi että täällähän on Kuukkeli-talo, sen on pakko olla hyvä! Selasi sivun esille ja vakavoitui, tutki ja käänteli. Siitähän saisi ihan hyvän. Näin oli meidän talon suunnitelma selvillä. Muutoksia tehtiin jonkin verran, lähinnä halusimme huonekorkeutta lisää, yläkertaan valitsimme leveyttä lisää ja pari seinää ja ovea poistettiin selkeyden ja avaruuden maksimoimiseksi.

Muistelut sikseen, onnellista elämää olemme tässä talossa eläneet, hyvien naapurien ympäröimänä ja pihalla on saanut häärätä mielensä mukaan.

Tähän muutama poiminta kuvista, jos kiinnostuit niin ota yhteyttä! Talo tulee julkiseen myyntiin hetken kuluttua, mutta nopeat syövät hitaat tässäkin asiassa.


Ensin olohuone eteinen
Keittiö

Kirjasto / vierashuone


alakerran wc


alakerran kylpyhuone
sauna
sivukuistilta


Yläkerran aula 
iso makuuhuoneyläkerran kylpyhuone


pihalta


pihavarasto ja kasvihuoneMyynti-ilmoitukseen pääsee nimeä klikkaamalla, Sari on pitkäaikainen ystävä ja huikean hyvä kiinteistövälittäjä, hänen kauttaan saimme ostettua tontinkin. Myynti tapahtuu hänen kauttaan, soittoja tulemaan vaan! Ilmoituksesta puuttuu vielä 3D pohjakuva, koska siitä vielä puuttui poreamme. Pohjakuvan saa pyytämällä jo nopeammin, mutta toivomme että se saapuu ilmoitukseen heti maantaina.

Tervetuloa!
2 kommenttia:

  1. Oi, miksi asun Vantaalla enkä Hangossa. Täällä saisi maksaa teidän talosta yli 500 000! Lasten koulu ja miehen firma estää muuttamisen Hankoon, itse lähtisin viivana..

    VastaaPoista
  2. Hangossa on kyllä ihana asua! Nuo hintaerot on huimia, vaikka etäisyyttäkään ei ole kuin nimeksi. Hyvää joulunodotusta teille!

    VastaaPoista

Kirjoitathan asiallisesti, kiitos kommenteista!