Koiran kouluttamista ja elämää pienessä rannikkokaupungissa.

torstai 14. joulukuuta 2017

Kaakelointia


Tää kuva kertoo parhaiten mun työn osuuden kaakeloinnissa. Mies saumaa ja minä syön poppareita. Nam. Kodinhoitohuoneeseen tulee tuollaista petrolinsinistä isoa kaakelia jossa on hieman tummanharmaan reunat linkki kaakeliin. Suihkutilaan taas harmaata (linkki menee oikeaan kaakeliin, mutta ei löytynyt oikeaa väriä) ja tavallista valkoista kaakelia . Kuvat on surkeita johtuen raksavaloista ja kuvaajan taidoista, otetaan parempia sitten kun on valmiimpaa. 



Tein mielestäni oman osani kun valitsin ja hommasin kaakelit raksalle. En osaa kaakeloida enkä saumata enkä ajatellut myöskään sitä opetella. Joten mä syön poppareita ja kannustan. Ja teen nämä kaksi osa-aluetta todella hyvin. 

Timpurimme on opettanut miehelleni tärkeitä taitoja, tänään opetti miehelle kaakelointia. Ja kyllä se oppii, tuli meinaan vauhdilla valmista kun kahdestaan tekevät. Eteiseen tulee Liuskemestareiden kivipaanu. Näyttää hienolta ja tyylikkäältä, mutta jännittäähän se mitä siitä tulee kun laitetaan kattopaanua lattiaan.



Saunan lattiakin tuli kaakeloitua, tai mitä se nyt sitten on kun kivellä kaakeloi? Kivittämistä? Juttujen taso on suoraan verrannollinen raksalla vietettyjen päivien lukumäärään. Nyt menty aika pitkään kuten tekstistä huomaa..



Todella hyvän näköistä kiveä, mutta vähän huolettaa kivien paksuuserot. Miten se toimii saumatessa ja kuinka monta varvasta saadaan auki saunoessa? Asioilla on tapana järjestyä, joten odotellaan valmista pintaa ja itseasiassa tajusin että nämäkin tilat on ihan kohta valmiita! 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti, kiitos kommenteista!