Koiran kouluttamista ja elämää pienessä rannikkokaupungissa.

torstai 30. joulukuuta 2010

vapaita päiviä

Vietämme muutaman vapaan päivän kotona köllötellen. Tänään ohjelmassa oli Indyllä pihalla peuranjalan syömistä ja minulla lumitöitä. Lumityöt on alkaneet sujua paremmin peuranjalan ansiosta, aina kun meinaa lumikola ja lapio olla pureskelun kohteena, käydään yhdessä ihastelemassa Herkkua ja sitä Indy ylpeänä kanniskelee ja rouskuttelee.

Lumimiehet aurauskalustoineen on kasannut melkein kolme metrisen lumikasan tuohon kadunvarteen ja siinä peuhasimme lasten ja pennun kanssa reilun tunnin. Kaiveltiin, laskettiin ja hypittiin. Ihana seurata kun lapset ja tuo karvainen kaveri toimii koko ajan paremmin yhdessä! Lentoliskon eleet ja riehuminen ei aiheuta pennussa juurikaan reagointia ja Frida komentaa napakasti niin pentua kuin lentoliskoakin. Ihana isosisko!!

Tuntuu että pentu on kasvanut ihan yhtäkkiä roimasti, jalat vaan venyy pituutta ja korvat tuulipinta-alaa. Selkeästi myös testailee minua että josko tänään saisi hyppiä sohvalle, tai oliko nyt ihan pakko irrottaa lelusta. Hyvin nopeita välähdyksiä, joten tarkkana saa olla. Alkaa sylimali ajat olla jo takana kun koira vaan kasvaa ja kasvaa. On se vielä pusumali kuitenkin =0D