Koiran kouluttamista ja elämää pienessä rannikkokaupungissa.

lauantai 27. tammikuuta 2018

KeittiötäHui kun aika kuluu. Ennen joulua oli sellainen vilske ja huiske että mitään en kerennyt kirjoittamaan ja nyt taas on aika mennyt kuin siivillä. 

Pläräsin kuvia ja tässä lisää keittiöstä. Laatikoiden vetimet valittiin yhdessä, mies valitsi nämä kuvassa näkyvät nahkaiset ja minä halusin pienet pyöreät messinkiset pienempiin laatikoihin. 

Jakkaralla näkyy sapluuna reikien tekoa varten ja lattialla kaikkea muuta rekvisiittaa. Koska laatikostot olivat eri levyisiä, piti aina mitata laatikoston keskikohta ennen reikien poraamista.  Siinä vielä kummatkin vierekkäin. Kapeassa laatikostossa ja yläkaapissa on nuo pyöreät ja muissa nahkaiset leveät vetimet. Hyvin sopivat yhteen, vaikka ovatkin kovin erilaisia. Tässä pikaräpsäisy keittiöstä, ei kehtaa laittaa niitä muita kuvia jotka on tämän jälkeen otettu, koska keittiö ei ole ollut sen jälkeen enää kertaakaan näin siisti..Tiskipöydästä vielä lähempi kuva, ostettiin Stalan teräksinen tiskipöytä jossa reunakorotukset ja myös takareunassa reilu korotus. Ei tarvitse murehtia pöydän ja seinän välisen silikonin uusimista tai meneekö siitä vesi vai ei. Ei mene kun on yhtenäistä levyä.  Pienet asiat saa ihmisen iloiseksi.4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, vähän itseäkin jännittää mitä tästä kokonaisuutena tulee. Kun ei kuitenkaan itse ole mikään sisustaja. =D

   Poista
 2. Takareunan korotus vaikuttaa hurjan kätevältä. Saako sen lisävarusteena, en löytänyt stalan sivuilta mainintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, se on kätevä! Ei tarvitse enää murehtia sitä tason ja seinän välistä silikonia joka on koko ajan kosteudelle alttiina kun se on pöytätason tasalla. Vähän hankala löytää, mutta löytyy tuolta Seitsikko-sarjan suunnitteluohjelmasta. Laitan tähän linkin niin löydät helpommin. http://stala-designer.emedia.fi/?language=0

   Poista

Kirjoitathan asiallisesti, kiitos kommenteista!