Koiran kouluttamista ja elämää pienessä rannikkokaupungissa.

maanantai 22. marraskuuta 2010

Kotiinpaluu

Viikko Kannuksessa on ohi, tein pari jälkeä, jotka tosin olivat ennemminkin ruoan syömistä hangelta koska nappulat näkyvät liian hyvin lumella. Muutenkin jälkien ajaminen oli surkeaa kylmyyden takia, Indy paleli ja sheikkasi ja ulkoilu oli muutenkin tylsää kun nahkamassu palelee..

Sisätiloissa tehtiin hakua minä maalimiehenä, etsi hienosti ja on leimaantunut kivasti jo muutenkin minuun. Etsittiin myös ruokaa, pikku kekoja sapuskaa erilaisiin tiloihin piilotettuna. Vähintään yksi ruoka päivässä tulee etsimällä ja yksi kädestä koulutuksen kautta. Ruoan etsiminen sujuu mallikkaasti ja rauhallisesti, villakoira.1g.fi sivulla muutama pätkä etsimisestä.

Kotiin tultiin ja lasten totuttaminen pentuun ja pennun totuttaminen lasten puuhiin ja liikkeisiin alkoi heti. Rankkaa, mutta eteenpäin mennään koko ajan. Vaikeinta tuntuu olevan poikani liikkeet ja eleet, hän kun tykkää leikkiä dinosaurusta joka hyökkäilee kaikkea kohti kulmat rutussa, äristen, tuijottaen tiiviisti ja samalla äkkinäisiä liikkeitä kuten hyppyjä ja juoksemisia tehden. Pientä haastetta siis ilmassa.. =D
Toinen haaste on tällä hetkellä mattojen syöminen, käyn aina tarjoamassa lelun tilalle jota syödä.

Ollaan harjoiteltu kontaktia, istu, maahan, seiso ja houkutellen seuraamista. Tykkää valtavasti tehdä hommia. Kannuksesta kaivataan koirakavereita joista aina joku oli valmis leikkimään, täällä Wilmaa ei oikein kiinnosta, ulkona vähän riehuvat ja sisällä alkavat jo nukkua lähekkäin.

Nyt aamulenkille..