Koiran kouluttamista ja elämää pienessä rannikkokaupungissa.

keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Kanalan rakennus vol 2

Ja niin iski Suomeen talvinen hiihtoloma. Yleensä ollaan lähdetty jonnekin laskettelemaan, tällä kertaa minun pyynnöstäni mentiin mökille ja liittyihän siihen tietenkin taka-ajatus.

Taka-ajatuksena tällä kertaa oli tietenkin kanalan edistäminen. Talvi on tunnetusti hyvää aikaa kaataa puuta ja tänä talvena tuli yllättävän paljon lunta joka taas merkitsi sitä että puiden latvat oli vaarassa katketa. Näin valitettavasti myös kävi ja niin latvarikot ja tuulenkaadot mielessä hiihtelin pitkin metsiä mökillä ja etsin sopivia puita.Täysin win-win tilanne, lapset ja mies pääsivät laskettelemaan, minä sain erakoitua rauhassa sillä aikaa koirien kanssa hiihdellen pitkin metsiä ja etsien sopivia puita ja kaveriperhe tuli vielä mukaan mökkeilemään! Olipa ihana loma.


Kuvasin ja videoin siellä sun täällä ja loppujen lopuksi yhdistin nämä videot yhdeksi pidemmäksi pätkäksi, jonka sitten täysin sensuroimattomana ja editoimattomana tässä teille tarjoilen. Olkaapa hyvät. Video löytyy myös youtubesta tästä linkistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti, kiitos kommenteista!